apartmani hrvatska Blog

Veliki interes za zimsku ponudu Durmitora

 

 

Na sajmu zimskog turizma ponuda Durmitora privukla je veliko interesovanje a što je vrlo bitno, cijene usluga bile su najniže u regionu.

Cijene su izuzetno konkurentne tako da smo najjeftiniji u regionu, kada su u pitanju cijene skijališta i cijene hotela. Doček Nove godine kod nas se organizuje u šest hotela i više restorana i kafe barova.  Kompletna ponuda naišla je na jednu povoljnu ocjenu i medija i individualnih gostiju i nadamo se, ako bude snijega naravno, da ćemo imati jednu izuzetno dobru zimsku sezonu”, kazao je direktor Turističke organizacije Žabljaka.

Turistički centar Durmitor sa skijalištem Savin kuk ove zime kreće sa jednom novom praksom saradnje sa vlasnicima hotela . Na sastanku sa predstavnicima TO i vlasnicima turističkih objekata Uprava skijališta hotelijerima je ponudila mogućnost prodaje ski pasova i dobijanje popusta od 5 do 20 odsto u zavisnosti od broja prodatih karata.

“Mi smo hotelijerima ponudili jedan aranžman koji se odnosi na usluge SKI Centra Savin kuk u toku predstojeće sezone. Konkretno aranžman se odnosi na mogućnost svih hotelijera Žabljaka da ostvare određene popuste na cijene ski pasova u zavisnosti od broja ski pasova koje prodaju tokom sezone. Taj vid saradnje sa hotelijerima na Žabljaku do sada nije bio prepoznat, dok je u regionu ustaljena praksa i predstavlja mogućnost za hotelijere da što bolje organizuju zimsku sezonu i da svi zajedno upotpunimo ponudu prema korisnicima naših usluga”, rekli su iz Uprave skijališta Savin kuk.

Najavljeno je da priprema skijališta teče po planu i da je otvaranje zimske sezone na najatraktivijem crnogorskom skijalištu planirano za posljednji vikend u decembru.

Cijene usluga na durmitorskim skijalištima kreću se od 8 eura na Javorovači do 12 eura na Savinom kuku dok se cijene smještaja u hotelima kreću, zavisno od kategorije objekta, od 20 do 40 eura za polupansion.