apartmani hrvatska Blog

Sve pohvale turističkim djelatnicima s Kvarnera

 

 

Za ovogodišnju turističku godinu sve pohvale turističkim djelatnicima s Kvarnera. Na okončanim Danima turizma nagrađeni su najbolji turistički djelatnici – od ukupno 29, njih devet je s područja Kvarnera.

Gotovo 3 milijuna turista iz 70 zemalja svijeta,12,7 milijuna noćenja u samo prvih 9 mjeseci ove godine svakako je vrijedno poštovanja. Više nego u bilo kojem drugom gospodarskom sektoru, u turizmu je čovjek ključ uspjeha.

Evo što na sve to kaže kaže primorsko-goranski župan i predsjednik Turističke zajednice Kvarnera Zlatko Komadina ; uz ovogodišnje rekordne turističke brojke na Kvarneru stižu kao šlag na tortu i nagrade koje su osvojili turistički djelatnici s područja Kvarnera na koje sam posebno ponosan, od 29 nagrađenih osoba iz cijele Hrvatske, njih devet je s Kvarnera, i to iz raznih djelatnosti. Tu su i naši gradovi Opatija, Lošinj, Rijeka, Crikvenica i Rab, tako da naše zajedničko ulaganje i napor svih djelatnika, ali i investicijski ciklus od Lošinja i Opatije do Crikvenice polučuje rezultate. Imamo razlog s optimizmom čekati novu sezonu, ali je ne čekamo skrštenih ruku. Već smo počeli izradu novog glavnog plana razvoja turizma s marketing planom koji će nam omogućiti definiranje ciljeva koje ćemo realizirati do 2020. godine. kaže primorsko-goranski župan i predsjednik Turističke zajednice Kvarnera Zlatko Komadina.

Direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov ističe da je rekordna turistička godina na Kvarneru, s čak 9 posto više gostiju i 8 posto više ostvarenih noćenja, fenomenalan rezultat, čak i kad razmišljamo samo u postotnim podacima.

Opširnije: novilist.hr