apartmani hrvatska Blog

Sve ljepote i čari Dubrovnika i Dubrovačke rivijere izvan sezone…

 

 

Toliko puta opisane ljepote Dubrovnika a svaki put se može nešto novo dodati i opisati. Nevjerovatna je činjenica koliko se toga ima za istražiti i vidjeti u Dubrovniku i regiji…

Dubrovnik je tradicionalno u modi, a Konavle s agroturizmima posljednji turistički hit koji se sve više razvija iz godine u godinu…

Malo ribarsko i turističko mjesto na krajnjem jugu Dubrovačke regije – MOLUNAT konstantno bilježi porast i interes gostiju.

Molunat raspolaže privatnim smještajem u obiteljskim kućama, apartmanima i autokampovima. U mjestu postoji postoji poštanski ured, pristanište i istezalište za brodice, trgovina sa prodajom domaćeg voća i povrća, restoran, dva caffe-bara, ronilački klub i ribarska zadruga. Pravi mali raj za turiste.

Izvor – Autor: dubrovacki.hr – Ako želite vidjeti raj na zemlji, dođite u Dubrovnik. Izjavio je to George Bernard Shaw nakon što je 1929. posjetio grad podno Srđa, piše Slobodna Dalmacija. Zahvaljujući jednom drugom Georgeu, R. R. Martinu, odnosno ekranizaciji njegove sage “Pjesma leda i vatre” u uspješnu seriju “Igra prijestolja”, čije se snimanje dijelom odvija i u Dubrovniku, tisuće i tisuće novih turista dobile su razlog za posjet jednoj od najpoželjnijih svjetskih destinacija, gradu koji je od 1979.