apartmani hrvatska Blog

Strateško partnerstvo između AdriaticHome i Handiscover !

 

 

Jedna od vodećih web stranica za oglašavanje privatnog smještaja u Hrvatskoj, Adriatic-Home.com kreće u strateško partnerstvo sa web stranicom Handiscover.com

 Handiscover je web stranica za pretragu i rezervacije smještaja isključivo za osobe sa poteškoćama u kretanju i osobe sa invaliditetom. Handiscover posjeduje jedinstveni klasifikacijski sustav i algoritam koji omogućuje korisnicima odabir smještaja na temelju njihove razine mobilnosti.

Svaka nekretnina na web stranici kategorizirana je ovisno  o mogućnostima kretanja osoba sa poteškoćama. Navedeno uključuje od osoba koje se ne mogu kretati same (samo uz pomoć kolica), do onih s ograničenim kretanjem ili kretanjem uz pomoć pomagala ili drugih osoba.

Uz Handiscover.com privatni iznajmljivači mogu iznajmljivati kuće, apartmane ili sobe po vlastitim uvjetima, bez ograničenja i bez kompliciranih pravila.

U otvaranju Jadranske regije, Adriatic-Home osim novčane investicije pridonosi i marketinškim aktivnostima te svojim postojećim oglasima.

Sébastien Archambeaud je poduzetnik koji je pokrenuo Handiscover a koji je ranije bio direktor marketinga u međunarodnim tvrtkama L’Oréal i Unilever. Bivši je predsjednik Uprave MrBid više poznat kao Tradera (eBay Švedska). Nakon što je Sébastienov sin obolio (mišićna bolest) te počeo koristiti invalidska kolica, Sébastien se nažalost upoznao sa problemima osoba sa poteškoćama u kretanju te je pokrenuo Handiscover kako bi pomogao i drugima koji se na susreću sa istim ili sličnim problemom.

Krešo Gudelj je osnivač i izvršni direktor tvrtke GUST d.o.o. koja je vlasnik web stranice Adriatic-Home a tvrtku potpomaže i Dušan Stojanović koji je prema Eban-u proglašem najboljim europskim poslovnim Anđelom 2013. godine.

Za više informacija: tel: +38598847100 ili e-mail: kreso@adriatic-home.com