apartmani hrvatska Blog

Proglašene najbolje nautičke marine u Hrvatskoj

 

 

S pravom možemo reći da je Hrvatska “raj za nautičare”

U Hrvatskoj postoji ukupno 56 marina, kapaciteta 16.000 vezova u moru i 8500 mjesta na kopnu te još 30.000 vezova u lukama i sportskim lukama. Marine kontinuirano rade na obogaćivanju i podizanju nivoa usluge, te se prilagođavaju suvremenim potrebama i željama nautičkih gostiju. 

Nautički turizam i ove se godine pokazao kao jedan od najkonkurentnijih hrvatskih turističkih proizvoda s kojim vodimo ravnopravnu bitku s europskim i svjetskim nautičkim destinacijama. Biti u svjetskom vrhu, držati korak s mnogo razvikanijim destinacijama izuzetno je teško. Zato moramo kontinuirano raditi na unapređenju uvjeta poslovanja nautičkog sektora, na promociji Hrvatske kao nautičke destinacije i konačno, a možda i najvažnije, unapređenju kvalitete pružanja usluga“, poručio je potpredsjednik HGK Josip Zaher na 17. po redu Biograd Boat Show koji se ove godine, pod pokroviteljstvom HGK, održava od 22. do 26. listopada u Biogradu na Moru, već tradicionalno u marini Kornati, jednoj od tri najveće marine na Jadranu…

Hrvatska gospodarska komora na sajmu je dodijelila priznanja najboljim marinama i charter kompanijama iz akcije „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2015“. Marina godine je D-Marin Dalmacija. 

Opširnije : poslovnipuls.com