apartmani hrvatska Blog

Posjetite Šoltu – adrenalinski raj posvećen čistom uživanju !

 

 

Za razliku od razvikanih srednje dalmatinskih otoka, Šolta pruža jedan sasvim drugačiji doživljaj. Šolta ne nudi previše modernim jet-seterima, ali zato može puno toga ponuditi ljubiteljima netaknute prirode i onima željnima potpune tišine…

Od Splita svega 45 minuta

Ili pola sata brzom brodskom linijom, dočekuje vas Šolta, otok stvoren za uživanje svim čulima, otok koji će vas dočekati i otvoriti vam vrata kamenog srca ponajviše kroz Bablje ljeto. I nije tajna uživanje u babljem ljetu! Poznato je da čim nam turistička sezona mine, da se boje rujna i listopada odmataju pred nama, te podrazumijevaju uživanje u mirnim, toplim danima na plaži. A to cijene istinski zaljubljenici u prirodu, mir i more i smiraj svake vrste. Šolta nudi cjelovit komplet takvih doživljaja.

Raj za parove i vjenčanja

Posve blizu Dioklecijanova grada a ipak dovoljno daleko da osigura osjećaj bijega, otok Šolta postaje profinjena destinacija izvorne prirodne ljepote. Nekoć je figurirala kao mali siromašni otok koji doli prirodnih ljepota ništa drugo nije mogao ponuditi, danas nudi i mnoge tajne bisere, koji iz godine u godinu privlače sve više obožavatelja koji traže luksuzni smještaj te parova koji sežele vjenčati baš na Šolti. Razlozi?

Pored kuća za odmor na osami, do kojih se najbolje dolazi morskim putem, sve je više luksuznih vila s bazenom i visokim standardima današnjeg turizma….

Opširnije : hotspots.net.hr 

Privatni smještaj na Šolti