apartmani hrvatska Blog

Posjetite Dubrovnik u zimskom periodu i imate besplatnog stručnog vodiča !

 

 

S ciljem obogaćenja ponude za zimske goste Dubrovnika, od 22. studenog 2014.do 15.ožujka 2015. za sve individualne posjetitelje koji će boraviti u Dubrovniku minimalno tri noći organizirat će se besplatno razgledanje grada sa stručnim vodičem na engleskom jeziku.

Svake subote počevši od 22. studenog, gosti će u pratnji stručnog vodiča obići Grad i upoznati se s najvažnijim atrakcijama i povijesnim spomenicima. Trajanje razgledavanja sa vodičem trajat će 1,5 sat. Razgledanje grada završavat će na trgu Luža, kako bi gosti stigli na redovni tjedni nastup FA Lindjo u Kinu Slobodi, koji počinje u 12 sati i također je dio zimske ponude za turiste.

Program besplatnog obilaska grada financira TZ grada Dubrovnika, a sufinancira i redovne foklorne nastupe ansamblu Lindjo, kako bi doprinijela atraktivnosti destinacije i u zimskom razdoblju.

Svakog petka, zaključno do 18 sati,  zaprimat će se prijave gostiju iz hotela ili privatnog smještaja, putem telefona 020 312011 i e-maila ured.pile@tzdubrovnik.hr, kako bi se pravovremeno formirale skupine i dogovorili vodiči za subotnje razgledavanje.