apartmani hrvatska Blog

Porto Montenegro – najbolja marina za superjahte

 

 

Marina Porto Montenegro dobitnik je prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji ‘Najbolja marina za superjahte’ koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA). Nagrada je uručena direktoru marine Tony Browne-u na Sajmu nautike u Londonu, na svečanoj ceremoniji Yacht Harbour asocijacije..

Drugu godinu za redom, nagrada se dodjeljuje marinama koje posjeduju akreditaciju Zlatna sidra, a vlasnici plovila i zakupci vezova glasaju u kategorijama: britanska marina na obali, UK ostrvska marina, internacinalna marina i marina za superjahte. Praksa dodjeljivanja Zlatnog sidra podrazumijeva kategorizaciju od jednog do pet zlatnih sidara, pri čemu je Pet zlatnih sidara nagrada najvišeg ranga, te obilježje izvanrednog uspjeha u svim segmentima rada marine, što marina Porto Montenegro opravdava od 2011. godine.

“Ovo priznanje predstavlja odličnu satisfakciju za početak kalendarske godine, koja će marini Porto Montenegro donijeti nove izazove. Prvenstveno želim da zahvalim na svakom pojedinačnom glasu naših korisnika, vlasnika jahti i kapetana – svaki od njih je neprocjenjiva podrška u našem razvoju. Ova nagrada odraz je predanog rada i posvećenosti kompletnog tima Porto Montenegra, koji se trudi da zadovolji najviši nivo kvaliteta i usluge”, istakao je direktor marine Tony Browne, kome je nagradu uručila Sarah Hanna, predstavnica TYHA-e.

Britanska Yacht Harbour Asocijacija TYHA osnovana je kako bi na najefikasniji mogući način podržala razvoj nautičke industrije u svijetu. Cilj asocijacije je da nautičarima obezbijedi i preporuči marine najvišeg kvaliteta, u kojima će se razvijati i dobiti najviši nivo usluge.

Nagrada Zlatno sidro, u svojoj osnovi je volonterski program fokusiran na usluge u marini, te na obezbjeđivanje kvalitetne usluge veza za svakog vlasnika broda. Nagrada je ustanovljena prije 25 godina i temelji se na kodeksu Yacht Harbour Asocijacije – kodeksu koji je usmjeren na uslugu, dizajn, izgradnju i operativnost marina.

Autor: rtcg.me