apartmani hrvatska Blog

„Obiteljski smještaj i trendovi u turizmu“

 

 

Forum obiteljskog smještaja održat će se 12. i 13.10.2015. u sportskoj dvorani hotela Valamar Diamant u Poreču.  Prvog dana foruma, odmah nakon svečanog otvorenja zakazanog za 12:00 sati, održat će se međunarodni panel „Obiteljski smještaj i trendovi u turizmu“.

Poznato je da obiteljski smještaj čini 50% svih turističkih ležajeva u Hrvatskoj i ostvaruje 1/3 ukupnog turističkog prometa. Riječ je o 500.000 kreveta u više od 67.000 kućanstava !

Važnost foruma prepoznali su i renomirani turistički brendoviGoogle, Airbnb, Booking.com, te Novasol i Uniline. Uz njih, predstavit će se i neke od najvećih banaka u Hrvatskoj, a javni sektor će predstaviti podršku obiteljskom smještaju.

U dvodnevnom programu biti će i zanimljivih  predavanja s temama financiranja te marketinga i prodaje. 

I Hrvatska turistička zajednica prepoznala je važnost obiteljskog smještaja te će na Forumu predstaviti nekoliko zanimljivih tema među kojim je posebno važan projekt TIS – Turistički informacijski sustav i e-visitor.

Za ovaj događaj, sobu ili apartman možete rezervirati u privatnom smještaju ili u hotelima Valamar Diamant 4*, Valamar Crystal 4* i Valamar Diamant Residence 3*.

Vidimo se u prelijepom Poreču za devet dana…. 

Twitter : @TurizamOnline