apartmani hrvatska Blog

Novi luksuzni resort u Poreču otvorio je svoja vrata…

 

 

Dugo najavljivan i iščekivan novi resort u Poreču otvorio je svoja vrata posjetiteljima. Valamar Isabella Island Resort vrijedan je 250 milijuna kuna i najveća je ovogodišnja investicija u području turizma u Hrvatskoj.

Isabella Resort ima ukupno 334 smještajne jedinice kategorije četiri zvjezdice, a gosti mogu birati smještaj u luksuznim apartmanima u obnovljenom starom dvorcu Isabella, vilama i apartmanima Isabella Villas ili Miramare te hotelu Isabella. Na raspolaganju su im, osim šest vrsta otočkih plaža, mnoštvo sportskih sadržaja, luksuzni restorani, wellness centar i objekti za kongresni turizam i događanja.

Valamar Isabella Resort čine četiri smještajne cjeline. Prva je Valamar Isabella Hotel, nastao temeljitom modernizacijom bivšeg Fortuna Island Hotela.

Drugi u nizu su Valamar Isabella Villas s raznim tipovima apartmana i dvije predsjedničke vile s privatnim bazenima.

Valamar Isabella Miramare, luksuzni suites u mirnijem dijelu otoka.

Napokon, tu je smješten i Valamar Isabella Castle, obnovljeni nekadašnji plemićki ljetnikovac Isabella koji datira još iz 19. stoljeća, a ima deset prostranih apartmana.

Zanimljivo, na cijelom otoku nema nijednog automobila, već se gosti po njemu kreću biciklima ili pješke. Podijeljen je na dvije cjeline, zonu mirnog i zonu aktivnog odmora, a gosti mogu koristiti sve sadržaje, bez obzira na zonu u kojoj su smješteni. Mogu plivati u vanjskim bazenima, te po želji koristiti popločane, betonske, travnate, stjenovite, šljunčane i pješčanu plažu, te unutarnji bazen u sklopu wellness centra. Od sportskih sadržaja nudi im se dvadesetak aktivnosti, od odbojke na pijesku, košarke, boćanja, mini golfa, do jedrenja, surfanja, jet skija itd.