apartmani hrvatska Blog

Montenego Airlines utrostručuje broj letova prema Rusiji !

 

 

Crnogorska nacionalna aviokompanija „Montenego Airlines“ najavila je da će tokom ljetnje turističke sezone utrostručiti broj letova između Crnogorskog primorja i Rusije.      

Tako će umjesto pet letova sedmično, na relaciji Tivat-Moskva-Tivat, imati čak 20 rotacija nedjeljno.

Novina je što će od 9. juna „Montenego Airlines“ iz Tivta početi letiti i za Sankt Petersburg, za koji će imati po dva sedmična leta.

Istog dana počeće da saobraća još jedna nova sezonska linija „Montenego Airlines“ iz Tivta prema glavnom gradu Austrije. Na liniji za Beč, avioni će letjeti jednom nedjeljno.        

Od 29.aprila ponovno startuje i sezonska linija Tivat-London, na kojoj će ovog ljeta biti tri, umjesto prošlogodišnja dva leta nedjeljno.                                 

U odnosu na lani, „Montenego Airlines“ će za dvije trećine smanjiti frekvenciju saobraćaja na sezonskoj liniji Tivat-Pariz-Tivat, na kojoj će biti samo jedan let tokom nedjelje, dok će obim saobraćaja na jednoj od najprofitabilnijih relacija, iz Tivta za Beograd i obrnuto, biti 24 rotacije nedjeljno. To je isto kao i u špicu sezone lani, dok je za ovo ljeto glavni „Montenego Airlines“ konkurent na toj liniji, „Air Serbia“ pojačala saobraćaj i najavila da će u špicu sezone njihovi avioni između Tivta i Beograda letjeti čak 26 puta sedmično.