apartmani hrvatska Blog

Luksuz i u blizini Dubrovnika

 

 

Potpisan je ugovor kojim je hotel Orlando u Srebrenom postao dio najprestižnijeg hotelskog branda. Hotel će od otvorenja poslovati pod imenom Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel !

Anđelko Leko, idejni pokretač: “Uvjeren sam kako će ovo što mi radimo, doprinijeti ne samo razvoju Republike Hrvatske, već i Župi Dubrovačkoj, te dodao kako su hoteli HUP-a Zagreb između ostalog doprinjeli činjenici da su ti hoteli danas središte gospodarskih, političkih i sportskih događanja Zagreba i Hrvatske, te kako će se ti pozitivni učinci prenijeti i na Sheraton Dubrovnik Riviera i ostale hotele u Mlinima i Srebrenom.”

Ukupna ulaganja iznose oko 80 milijuna eura a hotel će nakon kategorizacije imati pet zvijezdica.

“Očekujemo da će se investicija brzo isplatiti, nećemo raditi badava”, komentirao je Leko.

Hotel će raspolagati s 250 soba, uz prepoznatljive Sheraton programe koji će uključivati unutarnji i vanjski bazen, teniske terene, a imati će jednu od najvećih kongresnih dvorana na obali hrvatskog Jadrana, s površinom od otprilike 1000 metara kvadratnih.

Radovi su već u punom jeku. Radi se o najvećoj investiciji u nacionalnom turizmu po dovršetku koje će društvo Hoteli Dubrovačka rivijera raspolagati sa više od 750 smještajnih jedinica i popratnim sadržajem. 

Ministar turizma je čestitao Dubrovačkoj rivijeri na ovoj investiciji i rekao kako će ime Sheraton još snažnije doprinijeti tržišnoj prepoznatljivosti te atraktivnosti.

“Ovo je velika stvar za hrvatski turizam. Brendova nikad dosta, jer su oni jamstvo destinacije, a Dubrovnik je broj jedan destinacija u Hrvatskoj”, rekao je ministar i dodao da je svaka investicija u današnjem gospodarstvu, pa i ona najmanja, dobrodošla.