apartmani hrvatska Blog

I ovog ljeta aviolinija Banja Luka – Tivat

 

 

Na banjalučkom aerodromu i ove će godine funkcionisati sezonska avio-linija Banja Luka – Tivat a prvi let predviđen je za 27. jun, rekao je direktor aerodroma Miroslav Janjić.

Ove godine nosilac aktivnosti realizacije turističkih aražmana za Tivat i leta Banja Luka – Tivat je aerodromska turistička agencija “ARS turs”. Podsjećamo da je prošle godine to bilo preduzeće “Aerodromi Republike Srpske”.

“Kompletni turistički aražmani i karte za let već su u prodaji u `ARS tursu`. Prvi let planiran je posljednje subote u junu, a završavamo posljednje subote u avgustu”, rekao je Janjić.

On je istakao da je polijetanje iz Banjaluke predviđeno svake subote u 10.30 časova, a iz Tivta u 12.10 časova.

Janjić je potvrdio da cijene karata ostaju na nivou prošlogodišnjih.

“Ništa nismo htjeli da mijenjamo pokušavajući da djelujemo onako kako smo projekat postavili, dakle da postoji određena navika, da približimo ono što nam je bilo blisko, da prepoznamo kvalitete koje nudi crnogorsko primorje u saradnji sa Aerodromima Republike Srpske”, rekao je Janjić.

On je naveo da će se avionska linija najvjerovatnije održavati u saradnji sa aviokompanijom “BH erlajns” ali ta informacija još nije potvrđena.