apartmani hrvatska Blog

Hoteli na Žabljaku otvaraju svoja vrata…

 

 

U susret zimskoj sezoni i praznicima, većina hotela je otvorena. Jučer je počeo sa radom hotel “Žabljak” u centru grada, luksuzni hotel sa pedesetak ležaja.

“Jučer smo otvorili hotel, a pauza od dva mjeseca je iskorišćena za pripremu. Prve goste očekujemo oko 27. decembra. Za sada je prodato 70% naših kapaciteta, interesovanja ima i očekujemo da će za novogodišnje praznike hotel biti popunjen u cjelosti. Većina gostiju je iz Crne Gore, a imamo i manji broj stranaca”, kazala je menadžerka hotela, uz podsjećanje da interesovanja za zimovanje ima dosta i nakon novogodišnjih praznika, ali da će dolazak gostiju zavisiti od vremenskih prilika.

Hotel “Gorske oči” prve goste primiće krajem sedmice, kada i počinje sa radom. Tradicionalno, zimsku sezonu u tom hotelu otvoriće učitelji i treneri sportova na snijegu, u okviru predsezonskog seminara.

“Hotel je spreman i otvara se u petak, 18. decembra, kada nam stižu prvi gosti. To su učesnici predsezonskog seminara za sportove na snijegu koji svake godine otvaraju zimsku sezonu u našem hotelu. Prvih nekoliko dana hotel će biti pun, zatim počinju dolasci za novogodišnje praznike. Nadamo se i snijegu, a ako ga bude, biće i dosta gostiju”, kazala je upravnica hotela.

Za sve one koji preferiraju privatni smještaj donosimo veliki izbor apartmana, soba i brvnara.