apartmani hrvatska Blog

Easy Jet : Od Tivta do Londona za 43 eura !

 

 

Najveća britanska lou kost aviokompanija “Easy Jet” objavila je danas da će od 16. juna početi da saobraća na liniji London-Tivat-London.

Avioni te kompanije na liniji između Tivta i londonskog aerodroma Getvik, letjeće dva puta nedjeljno tokom ljetnje sezone, ponedjeljkom i četvrtkom, a cijene karata u jednom pravcu koje su danas puštene u prodaju preko sajta aviokompanije, počinju od 43 eura za kartu u jednom pravcu.

“Easy Jet” je najavio da na liniji London-Tivat-London očekuje da će ove sezone prevesti preko 19.000 putnika, a to će biti direktna konkurencija crnogorskoj aviokompaniji “Montenegro Airlines” koja ljeti takođe saobraća između Tivta i londonskog aerodroma Getvik.

“Easy Jet” će inače, 27. marta uspostaviti i ranije najavljenu liniju iz Mančestera za Tivat i obrnuto, a na njoj će saobraćati dva puta sedmično, svakog četvrtka i nedjelje, do 16. oktobra.

Za tu liniju britanska kompanija je najavila da će u prvoj godini poslovanja, rezultirati prometom od najmanje 15.000 putnika.

“Linija iz Mančestera za koju su karte u prodaji od decembra prošle godine već se u to kratko vrijeme potvrdila kao vrlo poželjan izbor za putnike iz Velike Britanije u Crnu Goru, kao povoljna i jednostavna konekcija za jednu lijepu i našim turistima, pristupačnu destinaciju za ljetovanje. Sa tim uspješnim iskustvom, nemamo razloga da ne budemo optimisti i u uspjeh nove linije iz Londona za Tivat za koju smatramo da takođe postoji veliko interesovanje putnika”, kazao je Nil Slaven, komercijalni direktor “Easy Jet-a”.