apartmani hrvatska Blog

Dodijeljene Turističke nagrade…

 

 

Turistička 2015. posebno se ističe. U prvih devet mjeseci postigli smo brojke koje Hrvatska nikada nije imala. Hrvatska je poželjna i rastuća destinacija. Tradicinalno, na kraju ljetne sezone dodjeljuju se nagrade onim najistaknutijim…

Rovinj je proglašen najboljom odmorišnom destinacijom u Hrvatskoj, a drugo je mjesto u istoj kategoriji zauzeo Poreč, dok je treći Dubrovnik. Fažana je pak osvojila treće mjesto u kategoriji turističkih nagrada Naše malo misto, iza Bola i Raba. Riječ je o godišnjim turističkim nagradama koje su u srijedu dodijeljene na Danima hrvatskog turizma u Poreču, u dvorani Žatika.

– Budući da smo šampioni turizma u 2014. godini i najbolja destinacija u našoj kategoriji, drago mi je da smo ove godine, bez obzira na promjenu kategorija nagrada i načina nagrađivanja, ponovno na prvom mjestu te da smo proglašeni najboljom ovogodišnjom odmorišnom destinacijom. To smo zaslužili jer se u našoj destinaciji kontinuirano ulaže u poboljšanje kvalitete usluge i to nam je podstrek da postanemo bolji, ne samo u toj kategoriji, nego i u onim kategorijama koje promoviraju produženje sezone. Budući da smo ušli i u šest najboljih destinacija za city break odmor, znak je da radimo velike korake i u tom pravcu, kazala nam je direktorica Turističke zajednice Rovinja Odete Sapač.

Opširnije : glasistre.hr