apartmani hrvatska Blog

Doček Nove 2015 na gradskim trgovima u Hrvatskoj i Crnoj Gori

 

 

Najpopularnija HR pjevačica Severina dočekat će Novu u Poreču, u kojemu je početkom ljeta održala koncert. Već tada je s gradskim vlastima dogovorila nastup u najluđoj noći na glavnom trgu.

Dubrovački doček

Dubrovčani su sugrađanima i posjetiteljima osigurali nastup Tonyja Cetinskog, koji će 31. prosinca na Stradunu tijekom dana odraditi dječju Novu godinu, a navečer na istom mjestu prirediti centralnu feštu s domaćim glazbenim snagama iz grupe Silente, te Petrom Dragojevićem i njegovim bendom.

Uvod u novogodišnje slavlje, startat će 29. prosinca koncertom Prljavog kazališta i grupe Valetudo, dan uoči ispraćaja stare godine na Stradunu će zapjevati Željko Bebek i grupa DaRiva, 1. siječnja u podne novogodišnji koncert će odsvirati Dubrovački simfonijski orkestar, a u večernjim satima svoje uspješnice izvesti klapeCambi i Sv. Juraj HRM-a.

U blizini Dubrovnika novogodišnju je gažu potvrdio i Neno Belan koji će zabavljati goste hotela “Radisson – Dubrovački vrtovi sunca” u Orašcu.
 

Hrvatska ‘kolonija’ u Budvi

Tony Cetinski će se nakon novogodišnjega gostovanja u Dubrovniku po još jedan honorar uputiti u susjedstvo – u Budvi će zapjevati 1. siječnja na Trgu slikara, gdje će posjetitelje na dočeku zabavljati Goran Bregović i Bijelo dugme. Dan nakon Tonyjeva nastupa ispred zidina Starog grada svirat će Parni valjak, čiji su članovi svojim koncertom u Budvi na istoj sceni uljepšali i prvi dan 2013. 
U Budvu će i Jelena Rozga, koja će s Harijem Varešanovićem zabavljati goste hotela “Splendid” u Bečićima, dok će u obližnji hotel “Palas” po silvestarski honorar pohitati Neda Ukraden i Halid Bešlić.
 

Splićani za Splićane

Splitski glazbeni trolist Zorica Kondža, Marijan Ban i Siniša Vuco zabavljat će sugrađane u najluđoj noći na Rivi. Pogledajte izbor privatnog smještaja u Splitu.

Dok se još ne zna tko će nastupiti na javnom dočeku u obližnjem Trogiru, poznato je da će u njegovu hotelu “Medena” 31. prosinca i 1. siječnja goste zabavljati Mladen Grdović.

Šibenska gradska vlast je za javni doček izabrala Dubiozu kolektiv, regionalno poznati reggae-ska-punk bend iz susjedne Bosne i Hercegovine. Pronađite smještaj u Šibeniku

U vodičkom hotelu “Olympia” zapjevat će Dražen Zečić. Jole će ovih dana definirati novogodišnji nastup u jednoj šibenskoj dvorani, Jasmin Stavros još čeka potvrdu angažmana dok će u novoj dvorani opatijskog hotela “Royal” goste zabavljati najtraženija pjevačica na svadbama Maja Šuput i njezina grupa EnJoy.

Srbijanska turbo-folk pjevačica Sandra Afrika dogovorila je novogodišnju gažu u primoštenskoj “Aurori”. Apartmani u Primoštenu

Želimo vam svima “ludu” i nezaboravnu zabavu !