apartmani hrvatska Blog

Dječija Nova Godina u Kotoru

 

 

Dječija Nova Godina je treći segment novogodišnjih svečanosti koje će se održati u Kotoru. Program počinje u srijedu 30. decembra.

Tog dana će u 11 sati u kotorskom Centru za kulturu biti izvedena predstava „DedaMrazBuka“, a sat kasnije na istom mjestu biće održan koncert za najmlađe pod nazivom „Novogodišnja škovacijera“. U 13 sati na Trgu od oružja očekuje vas koncert kotorskih mališana „Pjevajmo i plešimo do Nove“. U 14 sati će u sali kina „Boka“ biti prikazan film „Petar Pan 2-povratak u nedođiju“. Podjela paketića na dječjem odjeljenju opšte bolnice Kotor biće u 15 sati. Sat kasnije će u kinu „Boka“ biti prikazan film „Sam u kući“. Hepening „Djeda Guliver“ ispred vrata grada počeće u 18 sati. Tada će 13 metara visoki Djeda mraz podijeliti paketiće svoj djeci, uz neviđen light show, nakon kojeg će biti priređena žurka na Trgu od oružja. U kinu „Boka“ u 19 sati biće prikazan film „Čudo u 34. ulici“. Koncert za djecu „Show must go on“ by Škovacijera bend biće priređen u 20 sati na glavnom gradskom trgu, a sat kasnije na istom mjestu počeće koncert za mlade „Toć for party“.

„Program je dio trostrukog praznično/novogodišnjeg programa koji grad Kotor priprema i zaista je poseban po svojoj koncepciji i ponudi. Manifestaciju dječije nove godine organizuje Fondacija Kotorski Festival Pozorišta za Djecu, Turistička Organizacija Opštine Kotor, sa NVU Karampana Kotor, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor i podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma“, saopštavaju iz Turističke organizacije Kotor.

Privatni smještaj u Kotoru