apartmani hrvatska Blog

Croatia Airlines uvodi letove u Prag, Milano, Lisabon i Sankt Peterburg

 

 

Croatia Airlines u ljetnom redu letenja koji počinje 27. ožujka, uvodi izravne linije iz Zagreba u Prag, Milano, Lisabon i Sankt Peterburg, priopćila je danas hrvatska aviokompanija.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa od 20. svibnja počinju izravno povezivati Zagreb i Lisabon, triput tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom. Povratne zrakoplovne karte za letove između hrvatske prijestolnice i najzapadnijega glavnog grada kontinentalne Europe dostupne su po promotivnim cijenama već od 199 eura.

Istoga dana, 20. svibnja, uvode se izravni međunarodni letovi i na liniji Zagreb – Milano na kojoj će se letjeti utorkom, petkom i nedjeljom. Putnicima koji žele posjetiti jedno od europskih modnih središta na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte već od 129 eura.

Od 21. svibnja izravnim letovima počinju se povezivati Zagreb i Prag. Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će povezivati hrvatski i češki glavni grad četiri puta na tjedan – utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, a povratne zrakoplovne karte mogu se kupiti već od 129 eura.

Novost su i izravni međunarodni letovi između Zagreba i Sankt Peterburga. Letovi su planirani od 2. lipnja i to četvrtkom i nedjeljom, a povratne zrakoplovne karte dostupne su od 199 eura.

Putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule i Osijeka povratne zrakoplovne karte za Prag i Milano dostupne su od 159 eura, a za letove u Lisabon i Sankt Peterburg od 229 eura. Leti se preko Zagreba.