apartmani hrvatska Blog

Crna Gora predstavlja turističku ponudu na sajmu turizma „TT Warsaw 2015.“

 

 

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima predstavlja turističku ponudu Crne Gore na međunarodnom sajmu turizma „TT Warsaw“ u Varšavi, koji se održava u periodu od 26. do 28. novembra o.g.

Sajam turizma „TT Warsaw“ se održava 23. put zaredom i jedan je od najvažnijih međunarodnih događaja turističke privrede u Poljskoj.

Crnu Goru kao turističku destinaciju, odnosno njen turistički proizvod, pored predstavnika NTO CG, predstavljaju HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, turistička agencija „Talas M“, turističke organizacije Ulcinj, Bar, Budva, Kotor, Tivat i Podgorica. Crnogorski štand je posjetio i g. Ramiz Bašić, ambasador Crne Gore u Poljskoj sa saradnicima.

Posjetioci sajma imaju priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju sa raznovrsnom ponudom i povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu. To je i dobra prilika da se informišu o crnogorskim prirodnim ljepotama, kulturnom nasljeđu, planiranim manifestacijama i dobiju druge informacije od značaja za planiranje njihovog odmora.

Poljski turisti zadnjih godina sve više posjećuju Crnu Goru. Prema statističkim podacima za prvih 9 mjeseci 2015. godine Crnu Goru je posjetilo oko 50.000 gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260.000 noćenja što je 15 % više u odnosu na 2014. godinu.